Ωράριο Καταστήματος
Δευτέρα Τετάρτη Σαββατο 9:30 - 16:00
Τριτη Πέμπτη Παρασκευή  9:30 -  20:30

0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

210 9401167 210 9401417

Product was successfully added to your shopping cart.
Αύξουσα Ταξινόμηση

9 Είδος(η)

Η πτώση των τιμών στα πικάπ και τα κεφαλάκια της Audio Technica αποτελεί μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη για τους λάτρεις του βινυλίου και του ήχου υψηλής ποιότητας. Με τα μοντέλα όπως το Audio Technica AT-LP120X/HS6 USB Silver να προσφέρονται πλέον στην αγορά στην τιμή των 349 ευρώ από τα προηγούμενα 379 ευρώ και το AT-LP60X που κοστίζει 169 ευρώ από τα προηγούμενα 219 ευρώ, οι επιλογές για αγορά αξιόπιστων πικάπ γίνονται πιο προσιτές.

Περισσότερα

Για εσένα που θέλεις καλύτερο ήχο στην τηλεόραση σου ..

Περισσότερα

Στο φυσικό μας κατάστημα, στην Καλλιθέα, μπορείτε να γνωρίσετε τη μεγάλη μας ποικιλία από τα καλύτερα brands συσκευών και συστημάτων εικόνας και ήχου, και να δοκιμάσετε πολλά από αυτά.

Περισσότερα
Τα ηχεία, κανονικά, διεγείρονται από σχετικά χαμηλή τάση, συνήθως κάτω από 40 βολτ, ενώ η ένταση, που μετριέται σε αμπέρ, είναι σχετικά υψηλή. Γι’αυτό, τα καλώδια που ενώνουν τα ηχεία σας με τον ενισχυτή πρέπει να είναι ειδικά καλώδια ηχείων, με χαμηλή αντίσταση (μικρή αντίσταση στον ηλεκτρισμό) .
Περισσότερα

Τα μικρά ηχεία είναι εκ φύσεως περιορισμένα στην αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων . Αν παρόλα αυτά τα ηχεία τοποθετηθούν πάνω σε ράφι ή σε βάση που είναι κοντά στον τοίχο η παντοκατευθυντικές συχνότητες των χαμηλών θα συγκεντρωθούν στην περιοχή μπροστά από τα ηχεία και θα επιτευχθεί ένα ρωμαλέος ήχος .

Περισσότερα

Όπως ο κινητήρας ενός καινούριου αυτοκινήτου πρέπει να στρωθεί , έτσι πρέπει και τα κινούμενα μέρη ενός ηχείου για να μπορέσει το σύστημα να αποδώσει ιδανικά.

Περισσότερα

Αριστερά και δεξί ηχείο δουλεύουν από κοινού για αναπαραγωγή των ηχητικών σημάτων που πρέπει να εμφανίζονται στην στερεοφωνική εικόνα μεταξύ των ηχείων.

Περισσότερα

Πραγματικά αξίζει να πειραματιστείτε με τη τοποθέτηση των ηχείων σας. Η διάφορα μεταξύ «αποδεκτού» και «εξαιρετικού» ήχου είναι συχνά ζήτημα μόνον μερικών απλών ρυθμίσεων της ακουστικής του χώρου και της τοποθέτησης των ηχείων

Περισσότερα

Τα ηχεία κανονικά συνδέονται μέσω καλωδίου δυο αγωγών, δηλαδή έναν αγωγό για το θετικό σήμα και έναν αγωγό για αρνητικό σήμα.

Περισσότερα
Αύξουσα Ταξινόμηση

9 Είδος(η)